5 признака, че се харесваш на мъжете

Мъжете на всяка възраст често страдат, опитвайки се да разберат как това или онова момиче се отнася към тях. Но понякога същият проблем ни изпреварва. Общувате с мъж, разбирате се добре помежду си, той е мил с вас. Как да разберете, че той ви харесва? Всъщност има много признаци, които ще ви помогнат с това. Нека поговорим за тях по-подробно.
1. Следвайте го
Обърнете специално внимание на поведението на мъжа. По един или друг начин той някак си изневери на чувствата си. Факт е, че всеки мъж по принцип е устроен по такъв начин, че просто не може да не докосне жената, която обича. И ако наистина се интересувате от въпроса как да разберете, че той ви харесва, тогава проучете действията му. Той непрекъснато ще се стреми да ви нарани случайно: ще докосне ръката си, после рамото или дори кръста. Освен ако, разбира се, не е твърде плах. Всички тези действия ясно показват, че мъжът се интересува от вас.

Друг сигурен знак е такава ситуация, когато той започва подсъзнателно да повтаря движенията след вас. Например, вие изправяте косата си – той ще направи същото, вие ще получите мобилен телефон – той ще повтори това действие. Всичко това означава само едно: мъжът е дълбоко влюбен. Така той изведнъж започна да се грижи за вас: той ви помага да свалите якето или палтото си, държи вратата пред вас и показва други признаци на внимание. В този случай той определено не е безразличен и се стреми да покаже загрижеността си към вас. И накрая, постоянното желание да помогне също може да разкаже за чувствата му. Дори и да поискате малко нещо, той с удоволствие ще го направи вместо вас. В този случай изобщо не можете да се съмнявате, че той ви харесва.

2. Изучавайте погледа му
Очите на мъжа също могат да разкажат за чувствата му. Така че обърнете внимание на това. Как да разберете, че мъж ви харесва по външния вид? Погледът може да изрази съчувствието по различни начини. Например, той може да ви разглежда, да ви се възхищава. Това означава, че сте привлечени от него.. Дори и най-плахият мъж, който понякога се смущава и отклонява поглед, пак ще ви погледне отново, ако наистина ви харесва. Обърнете внимание на него, ако изведнъж възгледите ви постоянно се пресичат. Тъй като той се опитва да хване окото ви, значи се интересува от вас. И ако забележите, че зениците му се разширяват, когато ви гледа, това със сигурност е добър знак. Това означава, че вие ​​далеч не сте безразлични към него, причинявате му определени желания.

3. Неговите жестове
И как да разберете, че той ви харесва по жестове? В крайна сметка те също могат да разкажат за чувствата на един мъж. Внимавайте за жестове на различни места: когато го срещнете на улицата, когато приятелите са наблизо, когато сте на дискотека. Можете да научите много от жестовете. Какви точно са жестовете? Например, забелязахте, че при вас мъж постоянно оправя косата или дрехите си. Това е добър знак: това означава, че човекът иска да изглежда по-привлекателен и по-добър в очите ви. Има още един интересен жест – това е крак напред. Изглежда, какво е необичайното тук? А жестът означава, че мъжът е донякъде несигурен в себе си, има нужда от опората, която намира в собствените си крака. Те също така казват, че откритият крак всъщност показва обекта на интерес на човека. Има няколко други признака, които показват, че мъжът ви харесва. Например, всеки човек или мъж, като е с момиче, което харесва, винаги се стреми да изглежда по-висок и по-солиден. Външно това се изразява във факта, че тялото му се напряга, разтяга, а раменете му се изправят. И накрая, жестовете могат да издават вълнението му. Ако непрекъснато бърка в нещо с пръсти, върти мобилния телефон в ръцете си, това е сигурен знак, че е нервен. Но не се заблуждавайте: вероятно просто го забавите и той бърза за някъде.

4. Когато прави комплименти
Как да разберете дали мъж или момче ви харесват? Действия, погледи, жестове. Какво друго? Комплиментите също могат да говорят за неговата симпатия. Но внимавайте: едно е, когато ви прави най-типичните комплименти, и съвсем друго, когато забележи най-малките промени в прическата, дрехите, грима ви. Във втория случай той несъмнено те харесва. Просто мъжете са устроени така, че само момичетата, които харесват, казват най-искрените комплименти. Затова не се колебайте в такива случаи. Обърнете внимание и на това как се държи с други момичета. В същото време не е нужно да се разстройвате, ако чуете, че той е направил най-простия комплимент на друг. В крайна сметка това може да е просто израз на доброто му възпитание. Но ако той се опитва да очарова всички с комплиментите си, тогава за него вие не сте много по-различни от останалите.

5. Други признаци

Да кажеш, че човек или мъж те харесва, може би фактът, че той започна да те кани в кръга си от приятели. Как се случва това? Да приемем, че просто общувате по приятелски начин, нищо повече. Но изведнъж той ви кани. Например той води приятеля си със себе си, за да отпразнува рождения си ден. Или да предположим, че той ще отпразнува някакво важно събитие за него в кръга приятели и ви се обажда. Тези. той дава да се разбере с целия си външен вид, че иска да разшири границите на вашето общуване. И това означава само, че той наистина те харесва.
Можете да назовете други знаци.

Днес например комуникацията в социалните мрежи е много разпространена. Как да разберете, че той ви харесва по кореспонденция? Обърнете внимание на това как пише. Ако той често ви пише, винаги чака да отговорите, то това са ясни признаци, че му пука за вас. Има още много признаци, които ще ви помогнат. Мъжът може да започне да проявява интерес към вас. В какво се изразява? Той започна да те слуша внимателно.

Обикновено се случва така: той започна да ви казва нещо, след това ви попита нещо и започна да слуша внимателно. Това означава, че за него е важно не само да ви предаде информация, но и да я получи от вас. Това е много добър знак. Както можете да видите, много признаци показват, че човекът има определени чувства към вас. Ако ги обобщим всички, можем да отбележим следното: човек определено те харесва, ако му е интересен, ако се грижи за теб, ако винаги се стреми да те докосва. И когато откриете описаните тук признаци, когато разберете, че той е привлекателен за него, тогава спрете да се съмнявате. Бъдете приятелски настроени, мили и нежни с него: може да имате силна и трайна връзка.