Интересни факти за жените

„Има три категории хора: мъже, жени и жени лекари…“

Сър Уилям Ослър

Не всеки може да си каже, че знае всичко за жените. И ако наистина подходите към въпроса, се оказва, че такъв човек изобщо не съществува. Един живот не стига, за да опознаеш една жена. Затова решихме да ви разкрием няколко необичайни и интересни факта за жените.

Това е единственото същество в света, което след като прекара два или три дни на почивка с приятел (къща за почивка, хотел, вила и т.н.) и се върне у дома, веднага ще се обади на същия приятел, за да сподели впечатленията си!
В банята на жените можете да намерите повече от 400 различни, но много необходими малки неща.
Средно през живота си една жена купува най-малко 111 чанти, чанти, козметични чанти и портмонета.
Когато човек каже, че е готов да тръгне, това означава, че само едно посещение до тоалетната го дели от изхода. Същата фраза в устата на жена означава, че преди да си тръгне, тя трябва да има време да измие косата си, да изглади тоалета си и, разбира се, да се гримира.
Жените продължават да се пазарят дори и да не смятат да купуват нищо.
През живота си една жена изяжда около 2 кг червило.
Жените мигат два пъти по-бързо от мъжете.
Те се усмихват по-често от мъжете, но и плачат четири пъти по-често.
Достатъчно е мъжът да прегърне една жена за 20 секунди, за да й вдъхне доверие…
Когато правят секс, 96% от жените се замислят дали изглеждат красиви.
Проучване сред 1500 жени показва, че 49% от жените се чувстват по-щастливи след 50. 25% от нежния пол на тази възраст заявяват, че току-що са започнали да прекарват пълноценно време с партньор и да изпитват най-голямо удоволствие от секса.
В Хонконг жена, която е измамена от съпруга си, има право да го убие, но без да използва чужди предмети. Само с голи ръце.
Испанецът Анхелес Дуран официално притежава Слънцето.
Първият програмист в света е жена. Тя живее в Англия. Това е Ада Лавлейс.
По време на военните действия през 12 век германският крал разрешава на жените да напускат града и ги кани да си вземат каквото пожелаят. Какво мислите, че направиха жените? Носеха мъжете си на раменете си.

Знаеш ли?

Във Флорида (САЩ) на неомъжените жени е забранено да скачат с парашут в неделя. Докато не се сдобиете с половинката си, също няма да имате право да пеете по бански, да карате скейтборд без регистрационен номер, да се къпете гол и да чупите повече от три чинии на ден. Освен това ви очаква глоба, ако заспите, докато сушите косата си.

В Сейнт Луис (САЩ) голи жени, както и жени по халати или нощници, рискуват да изгорят при пожар – на пожарникарите е забранено да спасяват такива хора от огъня.

В Кентъки (САЩ) нито една жена не може да се появи на пътя по бански, освен ако не е придружена от двама полицаи или ако не е въоръжена с лопата или бейзболна бухалка. Но това правило важи само за онези жени, които тежат под 40 или повече от 90 кг.

В Мейн е противозаконно да се гъделичка брадичката на жена с писалка.

В окръг Логан, Колорадо, е против закона мъж да целува спяща жена.

В Оклахома всеки мъж, жител на Оклахома, преди да прави любов с дама, трябва да получи нейното писмено разрешение. Ако жената принадлежи към национално малцинство, разрешението трябва да е написано на нейния роден език.

В област Маданг (Нова Гвинея) на измамените съпрузи се нарежда да обезглавят любовниците на жените си. Освен това осъденият преди екзекуцията трябва да изяде пръста на любовницата си.

В Гана (от 1994 г.) мъжът трябва да има поне 50 долара, овца и три бутилки джин, за да прави секс с момиче под 18 години. Всичко това ще бъде необходимо за плащане на глобата, ако момичето забременее.

И още за жените: https://hubavelka.com