Сподели

Пролетта е тук и е време да се подготвим за новия сезон.

Тази година, като всяка друга няма да се подценяват нито панталоните, нито полите. Какви ще са те обаче и с какво е най-добре да ги съчетаем, ще разберете в днешния ни моден материал. 

Топ поли за пролет 2021 година 

Да започнем с модерните поли през настоящия пролетен моден сезон. Те ще са или в стил пижама, тоест от ефирни сатенени или копринени материи, или закачливи лъскави, а защо не и в кръпки варианти в миди дължина. За дългите поли предвидените кройки са по-скоро спортно-елегантни и в любимите за сезона пастелни цветове. 

Топ панталони за пролет 2021 година 

Панталоните в стил пижама също ще са доста актуални. Наред с тях в по витрините в магазините ще видите класическите прави елегантни панталони, включително и в комбинация с изчистени сака. Другите модерни за сезона панталони са правите или с висока талия, в това число и от деним, като той най-често е в светъл цвят. 

Идеи за модни съчетания с актуалните поли и панталони за тази пролет 

Всички изброени видове и кройки поли и панталони, които ще видите през 2021-ва година чудесно ще се комбинират с оувърсайз суитшъри, както и с класически бели ризи от памук. Можете да заложите и на поло яките в тениските, както и интересни плетива без ръкав. Що се касае до обувките, на почти отново ще са кецовете. Разгледайте актуалните модели на популярни спортни брандове или заложете на добрите стари бели гуменки, които идеално ще прилягат на всичко. Аксесоарите през пролет 2021-ва година са с пера, с асиметрични форми, а често и изработени от рециклирани материали в духа на новото движение за „не на бързата мода“. 

От тук насетне вашият гардероб изцяло зависи от вашата гледна точка и модно вдъхновение!

Източник: happywoman.bg

Facebook Коментари